Uchwała Nr 731/2019 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 6 maja 2019 r. w sprawie rozstrzygnięcia otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione Podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2019 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz promocji produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.

Rodzaj aktu prawnego:Uchwała Zarządu
Rok podjęcia (podpisania):2019
Status:Obowiązujący
Kadencja:VI 2018/2023
Data podjęcia (podpisania):06.05.2019
Nr aktu prawnego:731/2019
Czego dotyczy dodawany akt prawny:Rolnictwo i obszary wiejskie

Załączniki

Metryczka

Wytworzono: 06.05.2019
Wytworzono przez: Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Wiesław Kryniewski
Opublikowano: 07.06.2019, 09:58
Opublikowano przez: Aleksandra Andruszkiewicz
Podmiot udostępniający: Województwo Opolskie
Liczba odwiedzin: 8

W przypadku problemów z dostępnością dokumentu na stronie BIP prosimy o zgłoszenie uwag koordynatorowi dostępności Pani Aldonie Stahlberger, email: dostepnosc@opolskie.pl, tel. +48 77 44 45 519.

Przewiń do góry