Uchwała Nr 352/2019 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia18 lutego 2019 r. w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w roku 2019 w zakresie propagowania idei sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz promocji produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.

Rodzaj aktu prawnego:Uchwała Zarządu
Rok podjęcia (podpisania):2019
Status:Obowiązujący
Kadencja:VI 2018/2023
Data podjęcia (podpisania):18.02.2019
Nr aktu prawnego:352/2019
Czego dotyczy dodawany akt prawny:Rolnictwo i obszary wiejskie

Załączniki

Metryczka

Wytworzono: 18.02.2019
Wytworzono przez: Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Wiesław Kryniewski
Opublikowano: 08.03.2019, 10:10
Opublikowano przez: Aleksandra Andruszkiewicz
Zmodyfikowano: 08.03.2019, 10:10
Zmodyfikowano przez: Aleksandra Andruszkiewicz
Podmiot udostępniający: Województwo Opolskie
Liczba odwiedzin: 11

W przypadku problemów z dostępnością dokumentu na stronie BIP prosimy o zgłoszenie uwag koordynatorowi dostępności Pani Aldonie Stahlberger, email: dostepnosc@opolskie.pl, tel. +48 77 44 45 519.

Przewiń do góry