Rodzaj aktu prawnego: | Uchwała Zarządu |
---|---|
Rok podjęcia (podpisania): | 2021 |
Status: | Obowiązujący |
Kadencja: | VI 2018/2023 |
Data podjęcia (podpisania): | 17.05.2021 |
Nr aktu prawnego: | 4742/2021 |
Czego dotyczy dodawany akt prawny: | Rolnictwo i obszary wiejskie |
Załączniki
-
-
Uchwała Nr 4742/2021 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 17 maja 2021 roku w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione Podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2021 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei „Opolskie ze smakiem" poprzez promocję sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:29
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
Uchwała Nr 4742/2021 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 17 maja 2021 roku w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione Podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2021 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei „Opolskie ze smakiem" poprzez promocję sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:29
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
Uchwała Nr 4742/2021 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 17 maja 2021 roku w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione Podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2021 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei „Opolskie ze smakiem" poprzez promocję sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:28
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
4742
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:28
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
4742
- Dodano:
- 28.06.2021, 09:23
- Dodano przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
-
-
Załącznik do Uchwały Nr 4742/2021 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 17 maja 2021 roku w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione Podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2021 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei „Opolskie ze smakiem" poprzez promocję sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:29
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
zał. 4742
- Zmieniono:
- 28.06.2021, 09:29
- Zmieniono przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
zał. 4742
- Dodano:
- 28.06.2021, 09:25
- Dodano przez:
- Aleksandra Andruszkiewicz
-
Metryczka
Dokument wytworzył: | Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Wiesław Kryniewski |
---|---|
Data wytworzenia: | 17.05.2021 |
Godzina wytworzenia: | 09:21 |
Podmiot udostępniający: | Województwo Opolskie |